Sportski program rada za 2019. g.

Alpsko skijanje:

U navedenoj godini tri sportaša uključeni su u trenažne procese koji se provode na skijalištima u RH i Austriji ovisno o snježnim uvjetima. Svi su uključeni u sustav natjecanja kroz Evropske kupove i Nacionalna prvenstva. Dva sportaša imaju trenutno uvjete za nastup na Svjetskom prvenstvu u siječnju u Kranjskoj Gori. Organizirat će se tri skijaška kampa u Austriji ili RH ovisno o uvjetima za početnike sa područja RH te već selekcionirane mlade skijaše. Osim toga troje naših mladih sportaša pozvani su na ski kamp u Slovačku u veljači. Državno natjecanje planira se za ožujak na Sljemenu.

Nordijsko skijanje:

Trenutno nemamo sportaša koji je u paraolimpijskom programu te će se organizirati trenažni procesi na skijalištima u RH za seniore i juniore. Organizirat će se nordijski kamp na području Gorskog kotara za 20 juniora te nakon toga trenažni procesi nakon završene ski sezone na ski rolama. Naši seniori sudjelovat će na natjecanjima Svjetskog kupa i Svjetskog prvenstva. U veljači se planira državno natjecanje u Gorskom kotaru.

Snowboard:

U ovom sportu trenutno imamo osvajača paraolimpijske medalje koji će biti uključen u trenažne procese u Austriji , Italiji i Kanadi. Od natjecanja sudjeluje na natjecanjima Svjetskog i Evropskog kupa te na Svjetskom prvenstvu u Kanadi.