Utrke svjetskog kupa u veleslalomu u austrijskom Logangu

Nakon održanih natjecanja Europa kupa u Austriji i dva dana pause, nastavljaju se natjecanja svjetskog kupa u veleslalomu. Naši predstavnici ostali su isti: Lucija Smetiško u kategoriji stojećih natjecateljica, Damir Mizdrak sa vodičem Marijom Coch u kategoriji slijepih i slabovidnih skijaša, te Lovro Dokić u kategoriji stojećih natjecatelja.

 

Ukupno je jučer i danas nastupilo 50-tak natjecatelja iz 16 zemalja u natjecanju svjetskog kupa u veleslalomu u austrijskom Leogangu. Prvi dan natjecanja Lucija je osvojila 3. mjesto, Damir Mizdrak i Marija Coch završili su na šetsom mjestu, a Lovro Dokić nažalost nije završio prvu vožnju natjecanja tog dana. Drugi dan natjecanja, danas, Lucija je završila također na trećem mjestu, Damir je završio na 4. mjestu, a Lovro na 14. mjestu. Drago nam je vidjeti kako naši natjecatelji sa svakim natjecanjem smanjuju zaostatke za vodećim natjecateljima i time ostvaruju sve bolje bodove. Samo tako dalje!

 

Sutra i preko sutra su natjecanja svjetskog kupa u slalomu, a time završavaju i natjecanja svjetskog kupa u alpskom skijanju za osobe s invaliditetom za ovu sezonu.

 

Sve rezultate možete pogledati ovdje